TZ

Turistička zajednica Zadarske županije objavila Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj turističkih proizvoda posebnih interesa u 2024. godini koji omogućuje bespovratna sredstava za programe i projekte koji obogaćuju turističku ponudu i stvaraju motive za dolazak kroz cijelu godinu.

Cilj javnog poziva je produljiti i potaknuti ravnomjerni razvoj turizma u svim dijelovima županije, te stvaranje prepoznatljivosti i brenda Zadarske županije kao destinacije turizma posebnih interesa, destinacije raznovrsne ponude i posebnih doživljaja.

Potpore su namijenjene za edukaciju radi specijalizacije, promotivne svrhe ili nabavku opreme i uređenje prostora koji će podići razinu kvalitete ili dati dodatnu vrijednost na postojeću uslugu te pružiti priliku za unapređenje i stvaranje jedinstvenih doživljaja za posjetitelje.

Prijavitelji mogu biti turističke zajednice, jedinice lokalne samouprave, ustanove, tvrtke, OPG-ovi i obrtnici koji imaju registriranu ugostiteljsku djelatnost ili djelatnost pružanja usluga u turizmu.

Informacije vezane uz javni poziv kao i prijavnu dokumentaciju možete pronaći na mrežnim stranicama Turističke zajednice Zadarske županije: https://www.zadar.hr/hr/o-nama/natjecaji-pozivi-i-obavijesti.

Priručnik za stvaranje turističkih doživljaja u Zadarskoj županiji

 

Online prijave dostupne su do 7. lipnja na poveznici: https://www.zadar.hr/hr/o-nama/prijava-projekta

Izvor i fotografija: TZ Zadarske županije

Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Općine Povljana koriste se isključivo za komunikaciju između Općine Povljana i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u web sustavu te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama.