23

U subotu, 15. lipnja 2024. u organizaciji Općine Povljana i Turističke zajednice općine Povljana održat će se akcija čišćenja. Okupljanje je u 9 sati ispred župne crkve župne sv. Jurja. Osvježenje je osigurano, ponesite zaštitne rukavice. Svi ste dobrodošli.

Obavijest o Javnoj raspravi o Prijedlogu VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Povljana - pogledaj dokument

croatia flag std

Svim stanovnicima Općine Povljana čestitamo Dan državnosti Republike Hrvatske! S posebnom zahvalnošću prisjećamo se i odajemo počast svim hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su svoje živote utkali u temelje slobodne i neovisne Hrvatske.

Načelnik Općine, predsjednik i članovi Općinskog vijeća

Javna rasprava o Prijedlogu VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Povljana - pogledaj

TZ

Turistička zajednica Zadarske županije objavila Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj turističkih proizvoda posebnih interesa u 2024. godini koji omogućuje bespovratna sredstava za programe i projekte koji obogaćuju turističku ponudu i stvaraju motive za dolazak kroz cijelu godinu.

IMG ccf4ac309155d005281c8f6ad09f8d63 V

U subotu, 25. svibnja u organizaciji udruge Kissa održat će se plesna predstava „Povljana pleše” u Domu kulture s početkom u 19 sati. Tom prigodom članicama udruge Kissa podijelit će se diplome povodom završetka plesne sezone. Ulaz je slobodan.

Organizator: Udruga Kissa

Pokrovitelji: Općina Povljana i Turistička zajednica Općine Povljana

Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Općine Povljana koriste se isključivo za komunikaciju između Općine Povljana i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u web sustavu te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama.