drvce

Općina Povljana će povodom nadolazećih blagdana (Božić i Nova godina), dijeliti poklon bonove za svako kućanstvo u kojem prebiva 1 (jedna) osoba ili više njih, a imaju navršenih 70 godina starosti i više, sa prebivalištem na području općine Povljana.

Poklon bonovi mogu se preuzeti od 01. prosinca 2021. do 20. prosinca 2021. od 8:00 do 14:00 u Općini Povljana.

pernar

Naši sumještani Ivana Pernar i Marino Pernar, sudjelovali su na državnom prvenstvu u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza, koje se održalo na području Primorsko-goranske županije.
Zadarska županija slala je svoj tim, izabran na županijskom prvenstvu održanom prije 15 dana u Povljani, na kojem su Ivana i Marino osvojili prvo mjesto u ženskoj i muškoj kategoriji.

cjepljenje

U prizemlju Kneževog dvora u Pagu organizirati će se cijepljenje protiv bolesti COVID-19 u 3 turnusa s sljedećim rasporedom:

svisveti

SVI SVETI - 1. studenog 2021

  • 11:30 - Sveta Misa na Svi svete je u župnoj crkvi
  • - nakon Svete Mise molitva odrješenja za pokojne na starom groblju

DUŠNI DAN - 2. studenog 2021

  • 12:00 - Sveta Misa u crkvi na novom groblju
  • - nakon Mise molitva odrješenja za pokojnika na novom groblju

mouse 1708177 960 720

Djelatnici tvrtke CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provoditi će mjere sustavne deratizacije na području Vaše Općine.

h

Pred nama su Svi Sveti i Dušni dan, kada mještani posjećuju grobove svojih obitelji, prijatelja i znanaca, te će im polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća odati dužnu počast i zahvalnost na njihovim posljednjim počivalištima.

Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu