Razvoj otoka 2018. slika

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je 29. prosinca 2023. godine objavilo Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2024. godini.
Prihvatljivi prijavitelji ovog Javnog poziva isključivo su organizacije civilnog društva (udruge, zaklade, sindikati, udruge poslodavaca, privatne neprofitne ustanove, pravne osobe vjerskih zajednica i zadruge) koje imaju sjedište i djeluju na otocima.


Prijavu na ovaj Javni poziv prijavitelji mogu podnijeti isključivo elektroničkim putem kroz sustav www.financijskepodrske.hr, dok je rok za podnošenje projektnih prijava 19. veljače 2024. godine.
Sva informativna i popratna dokumentacija objavljena je na mrežnoj stranici Ministarstva: https://razvoj.gov.hr/.../poticanje-razvoja-civilnog.../4476
Ujedno će se sredinom siječnja 2024. godine u organizaciji Ministarstva održati Online radionica namijenjena potencijalnim prijaviteljima na ovaj Javni poziv o čemu će se svi zainteresirani prijavitelji detaljnije obavijestiti naknadno.

Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Općine Povljana koriste se isključivo za komunikaciju između Općine Povljana i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u web sustavu te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama.