poklon

Općina Povljana će povodom nadolazećih uskrsnih blagdana, dijeliti poklon bonove za svako kućanstvo u kojem prebiva 1 (jedna) osoba ili više njih, a u 2023. godini su navršili ili će navršiti 65 godina starosti i više, sa prebivalištem na području općine Povljana.Poklon bonovi mogu se preuzeti od PONEDJELJKA, 27. ožujka do PETKA, 07. travnja 2023. u vremenu od 09:00 do 12:00 sati u Općini Povljana.

Poklon bon moguće je preuzeti uz predočenje osobne iskaznice (isključivo original osobna iskaznica, dakle ne fotografirana mobitelom, kopirana i sl.) – barem 1 (jedne) osobe iz kućanstva koja je u 2023. godini navršila ili će navršiti 65 godina starosti i više.

Ukoliko osoba podiže poklon bon za nekog drugog, potrebno je predočiti svoju osobnu iskaznicu i osobnu iskaznicu osobe za koju se preuzima poklon bon.

Ukoliko osoba iz zdravstvenih razloga nije u mogućnosti podignuti poklon bon, molimo da se pravovremeno obrati Jedinstvenom upravnom odjelu (najkasnije do ponedjeljka 03. travnja 2023. godine) na broj telefona 023/ 692- 800, ili putem mail-a: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  svakog radnog dana od 09:00-13:00 sati zbog organizacije preuzimanja poklon bona.

Poklon bon vrijednosti 70,00 eura može se iskoristiti ISKLJUČIVO u TC Lorenco- POVLJANA.

Valjanost poklon bona je od 27. ožujka do 08. travnja 2023. godine.
Iznos poklon bona NIJE moguće višekratno koristiti do isteka iznosa.
Poklon bon NIJE moguće zamijeniti za novac.
 
Prilikom iskorištavanja POKLON BONA u TC Lorenco - Povljana potrebno je predočiti poklon bon i osobnu iskaznicu u fizičkom obliku.
Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Općine Povljana koriste se isključivo za komunikaciju između Općine Povljana i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u web sustavu te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama.