Općina Povljana i Općina Kolan (nositelj projekta) pokrenule su Projekt razvoja širokopojasnog pristupa na području Općina Kolan i Povljana. Projektom se planira implementacija suvremene nepokretne pristupne elektroničke komunikacijske mreže, koja će osigurati infrastrukturne preduvjete za održivi dugoročni društveni i gospodarski razvitak područja projekta.

Planirano je da se projekt sufinancira bespovratnim sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO). Projekt se provodi unutar Okvirnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP, NN 68/2016).

U nastavku je link na web stranicu Općine Kolan na kojem se nalazi Javna rasprava sa priloženom dokumentacijom.

https://www.kolan.hr/index.php/savjetovanje-s-javnoscu/1454-javna-rasprava-nacrta-plana-razvoja-sirokopojasne-infrastrukture-za-podrucja-opcina-kolan-i-povljana

Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Općine Povljana koriste se isključivo za komunikaciju između Općine Povljana i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u web sustavu te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama.