obavijest slika

Općina Povljana će povodom nadolazećih božićnih blagdana, dijeliti poklon bonove za svako kućanstvo u kojem prebiva 1 (jedna) osoba ili više njih, a u 2022. godini su navršili ili će navršiti 65 godina starosti i više, sa prebivalištem na području općine Povljana.

Poklon bonovi mogu se preuzeti od 01. prosinca do 16. prosinca 2022. od 8:00 do 14:00 u Općini Povljana.

Valjanost poklon bona je od 01. do 31. prosinca 2022. godine.

U svrhu dokazivanja prilikom preuzimanja poklon bona OBAVEZNO je dostaviti na uvid OSOBNU ISKAZNICU – barem 1 (jedne) osobe iz kućanstva koja je u 2022. godini navršila ili će navršiti 65 godina starosti i više.

Ukoliko osoba podiže poklon bon za nekog drugog, potrebno je predočiti svoju osobnu iskaznicu i osobnu iskaznicu osobe za koju se preuzima poklon bon.

Ukoliko osoba iz zdravstvenih razloga nije u mogućnosti podignuti poklon bon, molimo da se pravovremeno obrati Jedinstvenom upravnom odjelu (najkasnije do ponedjeljka 12. prosinca 2022. godine) na broj telefona 023/ 692- 800, ili putem mail-a: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. svakog radnog dana od 8:00 - 14:00 sati zbog organizacije preuzimanja poklon bona.

Poklon bon vrijednosti 500,00kn može se iskoristiti ISKLJUČIVO u TC Lorenco - POVLJANA.

Iznos poklon bona NIJE moguće višekratno koristiti do isteka iznosa.

Poklon bon NIJE moguće zamijeniti za novac.

Prilikom iskorištavanja POKLON BONA u TC Lorenco - Povljana potrebno je predočiti poklon bon i osobnu iskaznicu.

Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Općine Povljana koriste se isključivo za komunikaciju između Općine Povljana i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u web sustavu te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama.