cjepljenje

U prizemlju Kneževog dvora u Pagu organizirati će se cijepljenje protiv bolesti COVID-19 u 3 turnusa s sljedećim rasporedom:

  • studenog 2021. godine – SRIJEDA – od 11:00 do 14:00 sati – VAŽNO! Cijepiti se mogu osobe koje nisu do sada cijepljene (dakle I. doza) i osobe starije od 65. godina starosti s I., II. i III. dozom
  • studenog 2021. godine – SRIJEDA – od 11:00 do 14:00 sati – Cijepi se I., II. i III. doza
  • studenog 2021. godine – SRIJEDA – od 11:00 do 14:00 sati - Cijepi se I., II. i III. doza

Cijepiti se mogu građani s područja otoka Paga, domaći i strani gosti. Cijepljenje je besplatno. Cijepljenje će se provesti isključivo s cjepivom Pfizer. Molimo da se na prvom roku 10. studenog 2021. godine od 11:00 do 14:00 sati odazove što veći boj necijepljenih s I. dozom i osoba starijih od 65 godina, koji trebaju dobiti II. i III. dozu cjepiva.

Svi oni koji su već cijepljeni I. i II. dozom moraju ponijeti karton cijepljenja.  Obavezno ponijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu s OIB brojem. Cijepljenje će provoditi doktori opće medicine Grada Paga i epidemiološka služba Zadarske županije.

Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Općine Povljana koriste se isključivo za komunikaciju između Općine Povljana i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u web sustavu te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama.